21.54

Till att börja med vill jag säga förlåt, FÖRLÅT FÖRLÅT så hemskt mycket mina nära & kära som saknar mina dagliga uppdateringar. Jag erkänner, jag är RISIG, en skithög som inte tar mig tid att uppdatera bloggen som jag egentligen ska. MEN, det ska som vanligt ske en förbättring.
Men jag har som skyll att jag har jobbat rätt saftigt den senaste tiden, som vanligt då sen jag har flyttar ner :) Men snart ska vi få ett nytt schema att gå efter så då kanske man får sig ett liv igen som innehåller mer fritid.  Det är så svårt för chefen att skriva scheman nu såhär i början när han inte vet hur mycket kunder som kommer så han vet hur mycket bemanning som behövs... Så det har blivit några timmars övertid för att få ihop det.

Jag citerar en god arbetskamrat som jag har: "För att ha ett liv så måste man ha ett jobb, när man har ett jobb så har man inget liv". Så sant som det är sagt.

Nåväl. I helgen är jag iaf L E D I G, och då blir det kalas.. Dels för att Ellen min kärleks-syster kommer ner och hälsar på, dels för att det blir shopping och dels för att det blir utgång.. VAD MER KAN MAN BEGÄRA LIKSOM?

Föresten, i lördags efter jobbets slut så träffade jag Tina, Therese och Mickis som befann sig i allas vår kära huvudstad. Vi åkte och såg den nya Beck filmen på bio. Det var väldans trevligt för att jag fick träffa och umgås med er som jag saknat, och sen för att filmen var KUNG också (enligt min mening). Enligt vissa andra var den inte så bra men alla som har den åsikten har fel. Jag rekommenderar den skarpt iaf, speciellt till alla er Gunvald älskare.

Synd dock att jag jobbade typ konstant hela helgen så jag hann inte träffa er så mycket, men som sagt, ni kommer ner fler gånger och ett litet kärt återseende är mer än ingenting. ÄLSKAR ER TJEJER.hyffsat nöjd, glad & taggad efter sitt första systembolags besök som självklart blev förevigat.


Kommentarer
Postat av: ellen

DET BLIR KIIIIIIING

2009-09-02 @ 10:56:05
URL: http://eellenlundstrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0