22.23

yo yo yo!!
Idag är jag glad, för imorgon är jag ledig och det känns kraftigt skönt. Dagen ska jag spendera på stan hade jag tänkt.. wihooo, jag älskar att shoppa!!

Igår efter jobbet hoppade jag av på hötorget för att "jag var bara tvungen" att investera mig i ett par nya jeans som jag bokstavligt talat förälskat mig i.
Hej då 1500 kronor men hej och välkommen mina nya fräscha miss sixty!!

   

Denhär kvällen har gått i lugnets tecken, jag avnjöt en god middag sen har jag bara varit. Idol har jag självklart sett och jag kan inget annat än älska det programet.. Det äger. Sen har jag suttit och önskat att jag var bra på att sjunga så jag kunde vara en bra artist för jag tror att det skulle vara förbannat kul att uppträda osv när man är bra på det och alla bara älskar en.. Men den gåvan fick jag ej när jag föddes så jag får istället bara fortsätta drömma vidare.

Saknar alla där hemma. PUSS PÅ ER.

Kommentarer
Postat av: Moster Malin

Det märks att du brås på din moster när det gäller shopping (jag börjar faktiskt tro att vi är släkt på rikko)=) För övrigt tror jag att jag har precis sånna jeans, så det enda jag kan säga är att det var ett mycket bra val!!

2009-09-17 @ 16:44:41
Postat av: Erika

Hahaha men Elina jag minns ju musikalen i 9:an du var ju grym!

2009-09-23 @ 21:27:03
URL: http://litenochbla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0