13.47

Driver vädergudarna med oss? Jag börjar tro det, det snöar iaf idag och jag är inte nöjd.
Annars jobbar jag 15-21 idag vilket resulterar i att jag missar SAIK- HV matchen och jag är rätt så bitter över det.


22.34

Efter att jag slutat jobba igår så åkte jag hem i rask takt för att svida om till lite mer anständiga kläder, för att jag, Emma o Fredrik var bjudna på middag hos Marie. Maten var god och det var lika trevligt som vanligt. Dock slank det ner några öl för mycket till maten så man har ju mått som man förjänat idag. Men va tusan, man lever bara en gång och så länge man lever så lär man av sina misstag hehehehehee.
Senare mötte jag upp lite arbetskollegor som jag hade lovat så klackarna i taket med. En helt klart klockren påskafton!

Idag har jag, emmsan, fredrik och Marie myst i det fina vårvädret som gör en på världens bästa humör. Vi gick och satt oss i en park, surrade och kollade på alla andra människor som tinat fram nu såhär under vårtiderna. Självklart satt solbrillorna där dom skulle. I Love.


20.10

Hello you!

Vad säger vi om det utsökta påskvädret som vädergudarna så artigt bjuder oss på i helgen? Jag gillart.
En grillfest skulle sitta på sin plats som en invigning av våren. Dock har jag tydligen ett jobb att sköta imorgon bitti kl 06.00 så därför blir det inget av. Jag är för övrigt tröttast i världen idag. Jag känner att mitt "jobba kväll, vara ledig, börja kl 06.00" ger mig oregelbunden sömn så jag är inte människa ibland. Men det är bara att le och köra på.

Igår bjöd min fina storasyster Emma och hennes fina pojkvän Fredrik mig till Uppsala över en tacosmiddag och hockeykväll. Jag var ledig, jag älskar tacos och hockey är typ den roligare sporten som sänds på tv så det uppskattade jag!

Hur mysigt?


En påskpuss av kärleksparet.

Idag efter jobbet åkte jag in till stan och mötte upp Johanna min söta arbetskamrat från Skellefteå för lunch. Det var förträffligt trevligt och maten var god. Kolla ba:15.26

Jag undrar om det fortfarande är någon som följer min blogg? Isåfall så gör ni det riktigt bra.
Nämen på riktigt så kollade jag in statistiken och såg att det faktiskt är folk som klickar sig in här varje dag och ni förtjänar en stor eloge så tappra ni varit. Puss på er.

Nu ska jag däremot göra er lyckliga och berätta att bloggtorkan är över. Jag har skapat mig ny bloggenergi och hoppas ni litar på mig denhär gången och fortsätter läsa om mitt intressanta liv.

Som alla vet så åkte jag, Carro & Johan upp till Malå i helgen och kollade på det årliga skoterVM.
Dem visste inte riktigt vad som väntade och förväntningarna var höga. Men hem till Stockolm kom vi iaf med ett leende på läpparna efter en fartfylld helg och vi var inte besvikna. Malå levererade med bravur.
Såklart kul att träffa alla efterlängtade människor också. Love.


HELGENS FAVORITBILD, SE NEDAN:

RSS 2.0