17.31

Jag längtar som tusan till nästa helg den 20/2, för då händer det två stora grejor.

1. Jag ska åka till Täby och se mitt saknade innebandylag spöa skiten ur nollåttorna. SOM JAG LÄNGTAR OCH SOM JAG SAKNAR DESSA UNDERBARA FLICKOR. Det ska bli fantasiskt kul. Jag längtar helt sjukt mycket.

2. Jag får nycklarna till min nya lägenhet i vasastan!
Just nu bor jag i en liten väska som jag släpar omkring med runt hela stockholm. Jag ser mig själv som bostadslös från och med nu till nästa lördag. Det känns inte okej men vad fan gör man. Tur jag har släkt vänner och bekanta som lovat mig lite husrum tills krisen är över.

I detta nu bor jag hos Petter och Gustav. Det är kul för att dom är kul. Igår var även Petters kompis från Malå Stefan här och ikväll kommer Pär hit också och han ska stanna över helgen. Lägenheten är mer likt ett vandrarhem just nu men det är kul. Trevligt att få höra lite av den vackraste dialekten som finns också - Norrländskan ;)


16.28

Nu har jag varit sjuk sen i måndags och det är inte att rekomendera. Det känns som att huvudet väger 3 ton (och då är det inte hjärnan) och jag har inte min ordinarie röst utan låter mer som en anka.

Jag hoppas det går över inom kort för jag pallar inte med sjukdom. Man orkar inte göra någonting utan glider mest bara hela tiden.
host host..

13.16

Jag är numera en del av alla andra 4-eyes. Jag är med glasögon! Jag bar dem för första gången igår på jobbet och en del tyckte jag såg smartare ut och andra tyckte jag såg nördig ut. Men egentligen struntar jag i vilket för jag ser iaf bättre nu på långt håll och det är en stor lättnad!

Idag är jag ledig och snart ska jag möta Carro på stan för att fönstershoppa lite (och kanske, bara kanske köpa något litet om tillfället ges) Ingen av oss har egentligen någon ekonomi som tillåter det men ändå. hihii..
Sen ska vi gå och kanske fixa en iphone. Jag är riktigt sugen på att bli ägare av en så vi får se om jag hittar något som intressant.
Efter detta ska vi avsluta den lediga dagen med bio, vi ska se snabba cash! Jag längtar.

Puss och kräm.

19.27

Nu har jag bokat flygbiljetter hem till Malå på VM! Wihoooo, jag längtar.. Det kommer som vanligt bli ett kärt återseende!
Jag kommer även ta med mig två fina Stockholmare till mina kära hemtrakter, det blir spännande! Jag och Johan bokade biljetter igår och Carro barro ska styra upp sina ikväll, så allt är typ klart. Fy tusan så kul! Vi kan knappt bärga oss.

PH final ikväll och det ska ses.

På återhörande.


RSS 2.0