19.45

Idag har jag vart på synundersökning på specsavers, och resultatet visade att jag ska bli en 4-eyes om en vecka ungefär när brillorna är färdiga. Jisses, men det blir bra de.. Jag är typ blind, ser sämst i världen på långt håll så det är ju ett måste! Skönt och rätt stabilt av mig att jag äntligen tog tag i det. Jag har nämligen skjutit fram denhär undersökningen i snart 3 år så det var verkligen hög tid att göra bort det.

Annars så låste jag lägenheten i Solna för sista gången idag och flyttlasset har gått till Vasastan. Tack bästa Fredrik för hjälpen med flytten, guld värt!

Men jag får inte lägenheten före den 20/2 så just nu har jag fått låna Lillemors lägenhet på söder för att hon befinner sig i Thailand för tillfället (Tack kära du), så här ska jag bo i cirka 2 veckor... Det är ett himla flyttande!

Skönt att jag känner Ida som jag ska ta över lägenheten av så jag fick lämna grejorna i den nya lägenheten direkt trots att jag inte får flytta in före den 20 feb. Det skulle vara jobbigt annars att släpa runt grejerna runt hela stockholm hela tiden... fram och tillbaka, hit och dit.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0