12.03

Idag är det torsdag och vad betyder det? Jo, Elina är ledig!
Idag är dock första dagen i veckan som solen lyser med sin frånvaro.. men skit samma, jag är glad ändå.

Nu ska jag åka in till stan och möta upp Madde för lunch. Jätte trevligt verkligen!
Efter det ska jag förbi specsavers och hämta ut mina nya glasögon, spännande!
Sen ska jag möta upp Petter på centralen för att sedan åka vidare till Uppsala och träffa Emma. Hon ska bjuda på middag och det ryktas om kyckling. Wihoo.

Det blir med andra ord en hel dag med massa prat och skratt.. och det är ju då jag trivs som bäst ;)

10.53

Vädret här ute är klockers och det får mig att längta hem. Jag skulle också kunna tänka mig ha sportlov och åka snowboard i Malås backe.

Idag jobbar jag 12-21, sen ska jag storhandla hade jag tänkt.. Men för vilka pengar då vet jag inte för jag känner mig fattigare än en kyrkråtta just nu.


23.26

Är precis hemkommen från gymmet och jag har REDAN ont i varenda kroppsdel jag äger. Jag har inte varit flitig och nyttjat kortet den senaste tiden för min långvariga förkyldning har stått som ett hinder.. Usch, jag hoppas det är över imorgon så jag kan ta mig till jobbet och utföra mina arbetsuppgifter.

Ikväll hade jag och Ann bokat en tid för en msn-träff. Det var kul och framför allt välbehövt. Vi är inte riktigt vana att prata så sällan som vi gör just nu och det svider i min kropp och själ. Jag längtar till du flyttar hem till Sverige igen så allt blir i sin ordning och vi kan surra 24-7 igen. Jag saknar dig min tjej.Ann och jag sommaren 08.
Jag längtar efter sommaren och jag längtar efter dig min bästis.10.02

Här är min nya lägenhet i bildform.

Mitt lilla krypin är 24 kvm. Tänk er stor som en skokartong.. tsss. Men mysigt äre.

Inga gardiner är uppsatta och jag har inte hunnit få upp saker på väggarna ännu men här bjuder jag på ett litet smakprov. Mamma är kraftigt nyfiken så jag må ju visa henne <3

Min nya kärleksTV. LG 42 LCD <3
Mina lila fina flamingblommor


Min stora nya säng. Den är 160 stor så den täcker upp halva lägenheten haha
Min fina lila lampa


Mitt stora kök
Toan


Badkaret.
HAHA, Kolla in min praktiska kartong insamling. Jag har inte riktigt orkat kasta bort alla än så vad gör man inte. Men ikväll SKA jag göra det ;)


21.53

Nu är min lediga helg så gott som över och det känns som vanligt väldigt trist. Men jag har haft en superkul helg och man blir varje dag påmind om hur lyckligt lottad man är, så underbara vänner man egentligen har. Tack för att ni finns!

I fredags jobbade jag 6-12 sen så gjorde jag tusen ärenden som jag bara var tvungen att uträtta. Jag handlade en massa nödvändigheter till läggan och valde ett par nya bågar till nya glasögon eftersom specsavers har tag 2 men betala för 1, så jag kände att det var lika bra o ba köra. Så till veckan beräknas jag vara ett par nya glasögon rikare.

Sen på kvällen fick jag besök av världens bästa Carro o världens bästa Sara. Vi satt vid mitt nya barbord och började förtära alkohol och hade trevligt som vanligt. Sen beslutade vi oss för det faktum att en utgång skulle sitta på sin plats. Vi gick först till obaren för att sedan avsluta kvällen på Ambassadeur. Riktigt trevligt.

Lördagen var man lagomt sliten men vafan, vi kör ikväll igen tänkte vi. Jag och Sara taggade till och gick till Sebbe på förkrök. Han hade ett gäng polare från Sandviken där också som var sjukt roliga att hänga med.. Utgången blev på ambassadeur den kvällen igen.. Förträffligt trevligt!

Tack för i helgen kära vänner.

Jag har börjat bo in mig i nya lägenheten också. Allt börjar komma i sin ordning och det känns bara bättre och bättre för varje dag. Jag tänkte släng in några bilder på bloggen imorgon.


23.18

Hej alla.
Tro det eller ej, men jag lever!!
Jag tänkte göra ett snabbt inlägg nu under min korta "rast" som jag tilldelat mig själv nu under min lilla bygg och skruvkväll.
Nu har jag ju flyttat till Vasastan och det känns kanon. Men när jag kom till läggan för drygt en vecka sen var en säng och en dator det enda jag ägde så jag har inte befunnit mig här så mycket eftersom det inte är så kul att komma hem till en mörk, kall och ekande lägenhet. Det kändes mer som ett fängelse än någonting annat.
Men igår var jag och Carro på Ikea och storhandlade. Wihoo, det känns fett bra för jag köpte mycket fint.

Imorgon är jag ledig så inatt hade jag tänkt försöka pussla ihop ett och annat som jag köpt så saker och ting kommer i sin ordning. Jag vet inte hur det kommer sluta men jag har inte så höga förväntningar heller. Jag har inte höga tankar om mig själv när det gäller bygg och teknik för jag är totalt talanglös inom dessa områden.
Tro mig, jag är sämre än sämst. Fråga min familj, mina vänner och alla andra som känner mig, jag är typ omtalad.

Nä, nu på med snickarbyxorna igen och greppa skruvmejseln.


RSS 2.0