21.53

Nu är min lediga helg så gott som över och det känns som vanligt väldigt trist. Men jag har haft en superkul helg och man blir varje dag påmind om hur lyckligt lottad man är, så underbara vänner man egentligen har. Tack för att ni finns!

I fredags jobbade jag 6-12 sen så gjorde jag tusen ärenden som jag bara var tvungen att uträtta. Jag handlade en massa nödvändigheter till läggan och valde ett par nya bågar till nya glasögon eftersom specsavers har tag 2 men betala för 1, så jag kände att det var lika bra o ba köra. Så till veckan beräknas jag vara ett par nya glasögon rikare.

Sen på kvällen fick jag besök av världens bästa Carro o världens bästa Sara. Vi satt vid mitt nya barbord och började förtära alkohol och hade trevligt som vanligt. Sen beslutade vi oss för det faktum att en utgång skulle sitta på sin plats. Vi gick först till obaren för att sedan avsluta kvällen på Ambassadeur. Riktigt trevligt.

Lördagen var man lagomt sliten men vafan, vi kör ikväll igen tänkte vi. Jag och Sara taggade till och gick till Sebbe på förkrök. Han hade ett gäng polare från Sandviken där också som var sjukt roliga att hänga med.. Utgången blev på ambassadeur den kvällen igen.. Förträffligt trevligt!

Tack för i helgen kära vänner.

Jag har börjat bo in mig i nya lägenheten också. Allt börjar komma i sin ordning och det känns bara bättre och bättre för varje dag. Jag tänkte släng in några bilder på bloggen imorgon.


Kommentarer
Postat av: Marra

Vänta d osar. sniff sniff stekar os ;)

2010-03-11 @ 12:04:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0